Bedrijf inschrijven

Komen jullie graag in contact met technische HBO en/of MBO talenten?

Over de werking van het platform aan de aangesloten opleidingen zie deze pagina.
Wil je inschrijven, vul dan rechts je gegevens in! Daarna ontvang je inloggegevens om je bedrijfsprofiel te vullen! Wij hebben 2 soorten abbonnementen:


1. De gratis variant. Zet hierbij het vinkje voor de meeloopdagen dan ook uit! Je komt dan in onze database waar alle docenten (MBO/HBO, alle verschillende technische opleidingen) ook gratis gebruik van kunnen makenDus zonder meeloopdagen maar als je graag met studenten werkt en in beeld wil zijn bij hen en de docenten. Daarbij neem je ook deel aan de opdrachtenmodule, waarbij je zonder verplichting kan checken of er nog bedrijven gezocht worden voor bepaalde projecten/gastcolleges. Verder geen verplichtingen, geen risico en geen kosten!


2. Neem je deel aan de meeloopdagen dan vragen wij een vergoeding van 150 Euro per jaar lidmaatschap. Dit is voor het ontwikkelen/onderhouden van de website, geven van presentaties op scholen, contact met de docenten etc. Op dit moment kan je voor dat bedrag zowel deelnemen aan het HBO platform als het MBO platform. Daarnaast hebben we nu een actie: Als je je inschrijft voor 30-4-2022 mag je 2 jaar deelnemen voor 150 Euro, dat is omgerekend maar iets meer dan 6 Euro per maand!