Toyota Material Handling Nederland B.V.


Toyota Material Handling is marktleider in intern transport. Wij leveren, onderhouden, repareren en verhuren hoogkwalitatieve (geautomatiseerde) trucks en services. Maar als kennispartner op het gebied van techniek en logistiek doen we veel meer dan dat. Alle aspecten van interne logistiek bij onze klanten zijn ons werkterrein. Elke stap in het proces heeft waarde, is op tijd, efficiƫnt en draagt bij aan een duurzame wereld. Een toekomst zonder verspilling is waar wij naar streven: Zero Muda.


http://toyota-forklifts.nl
Stevinlaan 4, Ede


Meeloopdag informatie

Minimaal aantal studenten:
1
Maximaal aantal studenten:
5
Stages:
Wij hebben mogelijkheden voor (afstudeer)stages
Benodigdheden:
Een nieuwsgierige instelling en eigen initiatief: hoe meer vragen jij stelt en hoe duidelijker je aan kunt geven waar je meer over wilt weten of waar je interesses liggen, des te beter kunnen wij de inhoud van de meeloopdag op jouw wensen toespitsen. Zo haal je er voor jezelf het maximale uit.
Als je werkschoenen met stalen neuzen hebt, dan is het fijn als je deze meeneemt. Als je ze niet hebt is het ook geen probleem, maar dan ontvangen we graag van tevoren je schoenmaat.

Programma

Onderstaand programma is een concept, na inschrijving/goedkeuring krijg je contactgegevens van het bedrijf om definitieve tijden/activtiteiten af te stemmen

Tijd Inhoud Deel
08:30 Kennismaking/voorstellen Algemeen
08:45 Bedrijfspresentatie Algemeen
09:45 Pauze
10:00 Algemene rondleiding Algemeen
10:30 Meelopen 1e functie/afdeling Opleiding specifiek
12:30 Pauze
13:00 Meelopen 2e functie/afdeling Opleiding specifiek
14:00 Meelopen 3e functie/afdeling Opleiding specifiek
15:00 Meelopen 4e functie/afdeling Opleiding specifiek
16:00 Nabespreking/evaluatie Algemeen


Bekijk Toyota Material Handling Nederland B.V. op Social Media