Kemkens BV


Bij Kemkens... Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels 840 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss. Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor landelijke dekking.


http://werkenbijkemkens.nl
Merwedestraat 58, Oss


HBO

  • Werktuigbouwkunde
  • Technische bedrijfskunde
  • Elektrotechniek
  • Bedrijfsmanagement MKB
  • Logistics Engineering
  • Civiele techniek

Meeloopdag informatie

Minimaal aantal studenten:
1
Maximaal aantal studenten:
5
Stages:
Wij hebben mogelijkheden voor (afstudeer)stages
Benodigdheden:
De mogelijkheid om bij ons op locatie te komen. Afhankelijk van de meeloopdag wordt er een Kemkens vestiging gekozen die het beste past.

Programma

Onderstaand programma is een concept, na inschrijving/goedkeuring krijg je contactgegevens van het bedrijf om definitieve tijden/activtiteiten af te stemmen

Tijd Inhoud Deel
09.00 Start meeloopdag - Welkom/voorstellen Algemeen
9.30 Korte bedrijfspresentatie Algemeen
9.45 Vervolg invulling wordt samen besproken afhankelijk van de insteek van de meeloopdag/opdracht Algemeen


Bekijk Kemkens BV op Social Media