Student info

Wil jij je graag oriënteren op de arbeidsmarkt?
Ben jij op zoek naar een stage?

  • Om je in te schrijven klik je op de inschrijfbutton op de desbetreffende bedrijfspagina. Daar vul je de gegevens in van jou en je medestudenten en met 1 druk op de knop plaats je de aanvraag. Binnen 5 werkdagen krijg je dan reactie van het bedrijf of de meeloopdag door kan gaan. Je kan zoveel meeloopdagen aanvragen als je wil. Een meeloopdag is geheel gratis en zal altijd gratis blijven!
  • Zijn er meeloopdagen speciaal gepland voor jou opleiding? Deze vind je bij het Bedrijfsaanbod onder 'vast gelegde data'. Meeloopdagen organiseren voor een hele klas? Neem dan ook contact met ons op via koen@bedrijvenmeeloopdag.nl
  • Zou je graag naar een bedrijf gaan die er niet bij staat? Laat het ons even weten via koen@bedrijvenmeeloopdag.nl en wij zullen dit bedrijf benaderen om te vragen of zij willen aansluiten bij BedrijvenMeeloopDag!
  • Het programma van een meeloopdag bestaat uit 2 delen: een algemeen deel (rondleiding en/of presentatie) en een specifiek deel. In dit 2e gedeelte loop je mee op verschillende afdelingen om wat dieper in te gaan op de mogelijkheden voor jou als techneut! Op elke bedrijfs pagina vind je een conceptprogramma waarin globaal staat langs welke afdelingen/functies jullie gaan die dag.